Біля будівлі міськвиконкому сьогодні поставили сміттєвий бак для депутатів (фото, відео)

Середа, 24 грудня 2014, 18:19
Неподалік будівлі міськвиконкому в одній із аптек, де сховався один з тутешніх депутатів, представники Євромайдану поставили бак для сміття. Повідомляє сайт «Укрінформ».
Біля будівлі міськвиконкому сьогодні поставили сміттєвий бак для депутатів (фото, відео)

Контейнер для відходів привезли представники акції «Відкрий міськраду». Активісти стояли біля будівлі міськради, де проходила чергова сесія, та зустрічали депутатів, які виходили після засідання на вулицю. Учасники мітингу кричали «Ганьба Кернесу!», «Кернеса у відставку!», «Ганьба депутатам!».

Коли з будівлі вийшов депутат Скоробогач, за ним відразу помчалися активісти, і не просто помчалися. Вони його наздогнали, повалили, схопили, поклали на капот автівки, облили зеленкою та посадили у сміттєвий контейнер. Таким чином активісти акції намагалися символічно люструвати місцевого депутати. Від мітингарів його «врятувала» лише міліція.

Політолог Юлія Біденко називає цю сесію закритою – це символічний жест з боку владників міста, - мовляв, це демонстрація закритості ради для городян і непрозорості його рішень.

«На відміну від інших міст України, харківська рада залишилася закритою для активістів – і в прямому, і в переносному сенсі», - впевнена політолог Біденко.

 

 

comments powered by HyperComments