Ольга Фреймут зробила презент бабусі, яка працює в студентській їдальні у Харкові (відео)

Четвер, 25 грудня 2014, 19:53
Бабуся Раїса Василівна з Харкова дуже сподобалася не лише Ользі Фреймут, а й всій знімальній групі програми. Повідомляє сайт ТСН.
Ольга Фреймут зробила презент бабусі, яка працює в студентській їдальні у Харкові (відео)

Нещодавно підійшов до фіналу сезон соціального шоу «Інспектор Фреймут» на каналі «1+1». Особливо зворушливим за всю історію програми виявився сюжет, пов'язаний з бабусею, яка працює в студентській їдальні та годує тим самим своїх онуків та дітей, і гадки не маючи про пенсію.

Люди із знімальної групи і досі не можуть забути цю бабусі, зустріч з нею вплинула чи не на кожного з них. Як виявилося, студентська їдальня – це не єдине місце, де працює Раїса Василівна. Аби забезпечити онуків, бідолашна жінка працює ще і в кав’ярні. Сюди і завітала Ольга Фреймут . Бабусі вона презентувала пральну машину.

«Я завжди про вас згадувала, і лише добрим словом», - жінка заплакала, коли побачила Фреймут на кухні з квітами.

«Ви – втілення жіночої половини населення України. Ви втілення маленьких, але дуже сильних та витривалих жіночок. Це ми такі, українки!» - сказала Фреймут, звертаючися до бабусі. Та це ще не все. Ольга вирішила запросити Раїсу Василівну та її знайому на вечерю до ресторану. Бабуся була дуже вражена, оскільки за все життя жодного разу не була в ресторані, хоча сама більше півсотню років пропрацювала на кухні.

comments powered by HyperComments