На «Харківобленерго» ситуація не з кращих

Четвер, 25 грудня 2014, 20:14
КП «Жилкомсервіс» заборгував «Харківводоканалу» в сумі понад двісті мільйонів гривень. У свою чергу КП «Харківводоканал» має борг перед обленерго у триста тридцять п’ять мільйонів гривень. Таку новину повідали в ХОДА.
На «Харківобленерго» ситуація не з кращих

За даними на початок поточного місяця обленерго розрахувалося з Енергоринком України на дев’яносто сім відсотків.  Керівники області переймаються щодо заборгованості водоканалу перед обленерго, оскільки сума більше трьохсот мільйонів гривень, це доволі не мала цифра.

Така заборгованість загрожує діяльності підприємства. На ці гроші повинні купуватися паливно-мастильні матеріали, а також повинна відбуватися виплата заробітної плати співробітникам, яких на підприємстві вісім тисяч осіб.

В обласній адміністрації проаналізували ситуацію, що склалася. З’ясували, що основна частина боргу водоканалу – це більше двохсот мільйонів гривень, які йдуть на послуги водовідведення та водопостачання КП «Жилкомсервіс». Обласні владники зверталися з проханням до харківського міського керівництва і керівництва підприємства переглянути своє ставлення до цих розрахунків. За останні два тижні комунальне підприємство «Жилкомсервіс» здійснило виплату близько шестисот тисяч гривень з двохсот мільйонів  гривень.

 

 

comments powered by HyperComments