Романа Черемського, журналіста, звільнили з полону угруповання «Луганська народна республіка»

Субота, 27 грудня 2014, 21:58
У суботу звільнили з угруповання «ЛНР» Романа Черемського, журналіста часопису «Український простір». Про це повідав його рідний брат Кость Черемський. Інформує сайт «Радіо Свобода».
Романа Черемського, журналіста, звільнили з полону угруповання «Луганська народна республіка»

«Забрали брата в Старобільську. За кілька годин він буде на Харківщині», - поділився Кость Черемський. Усі подробиці, як звільняли його брата, Кость збирається розказати 28 грудня, у неділю.

Прізвище журналіста Черемського не вказали в опублікованому СБУ-шниками реєстрі людей, яких відпустили з полону в результаті обміну з терористами 26-27 грудня.

Журналіст Черемський знаходився в бойовиків з середини серпня. Його затримали терористи з «ЛНР» на блокпосту в зоні бойових дій разом із Валерієм Макеєвим та кореспондентами каналу «112 Україна» (Ганна Іваненко, журналістка, та Назар Зоценко, оператор). На початку вересня з полону відпустили Ганну та Назара, Макеєв був на свободі наприкінці листопада.

Журналіст Роман Черемський є членом Спілки української молоді, завжди бере активну участь у відновленні дошок пам’яті та встановленні монументів на честь історичних та культурних діячів.

 

comments powered by HyperComments