Через негоду таксисти підняли тарифи

Вівторок, 30 грудня 2014, 17:16
Харківські служби таксі збільшили розцінки на свої послуги в середньому в півтора рази у зв'язку із складними погодними умовами. Про це розповів голова Харківського обласного відділення профспілки таксистів України Сергій Старцев. Передає сайт «Статус кво».
Через негоду таксисти підняли тарифи

За його словами, поки в місті розчищені тільки основні магістралі. Але навіть там швидкість руху обмежена 40-45 км /год. У двори машини взагалі не можуть заїхати. Теж саме стосується і приватного сектора. "Рух, м'яко кажучи, ускладнений. Значно збільшився час виконання замовлення і відповідно витрата бензину, що вплинуло на вартість", - пояснив Старцев.

Голова облвідділення таксистів попереджає, що, якщо ситуація на дорогах не зміниться, то на Новий рік тариф може вирости ще в півтора рази. "Адже за прогнозом йдуть люті морози. До того ж, зараз багато поломок і їздити небезпечно. Тому таке підвищення обгрунтовано", - вважає він.

Старцев обіцяє, що, як тільки снігопади закінчаться і погодні умови нормалізуються, ціни будуть понижені до колишнього рівня.

comments powered by HyperComments