Фахівці назвали можливу причину вибуху в кафе «Нью Хата»

Субота, 3 січня 2015, 18:46
Експерти зі служби з надзвичайних ситуацій припускають, що причиною пожежі в кафе у саду Шевченка було витікання газу.
Фахівці назвали можливу причину вибуху в кафе «Нью Хата»

Пожежу в кафе ліквідували на початку сьомої вечора. Полум’я повністю спалило дерев’яну веранду кафе, її площа близько двохсот квадратних метрів, вона була вкрита очеретом.

Саме для того, щоб обігріти цю прибудову і застосовували вогонь горілки газу та обігрівачі. Ймовірно, кажуть фахівці, сталося витікання газу, яке і призвело до пожежі. Терористичний акт виключений. Постраждала під час пожежі одна співробітниця та ще дві жінки, які відвідували кафе (раніше говорилося, що постраждали двоє чоловіків, це не зовсім вірна інформація, повідомили фахівці). Цим двом відвідувачкам відразу була надана меддопомога на місці події.

Працівниця кафе отримала опіки обличчя та рук, повідомляють в пресс-службі мерії з посиланням на заступника мера Світлану Горбунову-Рубан. Зараз постраждала жінка в лікарні, стан її стабільний.

Також відомо, що перед загорянням в кафе було десять відвідувачів. Люди почули один не дуже гучний вибух, потім відчули запах газу. Адміністрація закладу відразу ж попросила вийти всіх на вулицю, після чого стався другий вибух і почалася пожежа.

comments powered by HyperComments