Відключення світла в місті застосовуватимуть тільки у крайньому випадку

Понеділок, 5 січня 2015, 18:52
Графік відключення світла в Харкові і області вже опублікували на сайті обленерго. Але він може ще змінитися, а застосовувати його будуть тільки у разі крайньої необхідності, повідав Сергій Кирик, голова правління АК "Харьківобленерго".
Відключення світла в місті застосовуватимуть тільки у крайньому випадку

Через те, що немає постачань вугілля з Донбасу, зараз бракує ресурсів для отримання енергії. Тому графік відключень вже готовий, він працюватиме під час аварійних ситуацій. Застосування такого графіку може призвести до змін в роботі промисловості і соціальних змін.Тому ми підготували такі графіки, які працювали в 2000 році. Це почасове подання електроенергії, повідомили представники обленерго. Передає сайт "Стройобзор".

Також, говорить Кирик, графіки складаються з трьох черг, їх позначили в групах А, Б, В, в них заведені усі користувачі.

Через три дні графіки коригуватимуть на відповідних штабах Харківської міськради. Потім складуть уточнений графік, який буде зручний для користувачів, за ним, за допомогою спеціального пошуку можна буде знайти свій дім, а також побачити час та дату відключень. Ця система дозволить ввести обмеження на 300 МВт, пояснив Кирик.

Не відключатимуться від енергії школи і клуби під час свят, а також площа Свободи.

Не відключатимуть світло в торговельних центрах, з 17.00 до 19.00 представники цих торговельних центрів самі обмежуватимуть споживання енергії. Також по максимуму вирішили не чіпати промисловість. Підприємства теж самі обмежуватимуть своє споживання енергії.

comments powered by HyperComments