Поранені в ДТП бійці АТО в дуже важкому стані

Вівторок, 6 січня 2015, 19:37
У багатьох гвардійців серйозно пошкоджений хребет. Усі потерпілі при аварії в зоні АТО батальйону Нацгвардії імені Кульчицкого, яких перевезли на лікуванняв Харків, мають серйозні проблеми із здоров'ям, проте забезпечені усім необхідним.
Поранені в ДТП бійці АТО в дуже важкому стані

Окрім доставлених раніше бійців, в Харківську обласну лікарню з Артемівська привезли ще  чотирьох  поранених, з травмованими хребтами.

За нашими даними, чотирьох гвардійців ввели в стан медикаментозної коми, що дозволило транспортувати їх з Артемівська.

Більшість потерпілих почувають себе дуже важко, в них переломи хребта, черепномозкові травми, політравми, закриті травми черевної порожнини, - заявив керівник Харківського облдепартаменту охорони здоров’я Олександр Галацан. – Як тільки постраждалих привезли до харківської лікарні, їх відразу забезпечили  необхідною кількістю медичних засобів, розчинами і запасами крові.  Ризику для життя солдатів не існує.

Нагадаємо, 5 січня близько 19.00 біля с. Міньковка Артемівського району Донецької області зіткнулися автобус Національної гвардії і військовий КрАЗ. У результаті ДТП загинули 13 військовослужбовців, 21 травмований.

Військова прокуратура за фактом події почала досудове розслідування за статтею «порушення правил водіння або експлуатації машин».

comments powered by HyperComments