Як харків’яни «відкривали» Міську раду (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 21 січня 2015, 16:55
В той час там проходила сесія Міськради, під час якої депутати ухвалювали бюджет міста на 2015 рік.
Як харків’яни «відкривали» Міську раду (фото)

В той час там проходила сесія Міськради, під час якої депутати ухвалювали бюджет міста на 2015 рік.

Костянтин Чуркін: «На цій сесії буде прийнятий бюджет. Але його ніхто не бачив до позавчора. В ньому міститься більше 300 сторінок. Їх, як ми вважаємо, ніхто навіть і не читав. Тому ми хочемо, щоб цей бюджет перенесли і розглянули його більш детально. А не так, як у нас приймаються всі закони. Бо він недосконалий».

Сурен Кочарян: «Особисто я прийшов з однієї причини: щоб вкотре продемонструвати своє ставлення до цієї злочинної Міської ради. Це моя позиція. Я бачу необхідність її відставки.

Марія Холодна: «Прийшли, бо нам набридло свавілля нашої Міської ради. Що з багатьма порушеннями приймається бюджет нашого міста. Ми хочемо, щоб з народом рахувалися і звертали на нас увагу».

Представники громадськості таки змогли потрапити на сесію Міськради. Пікетувальники чекали результату на вулиці, час від часу скандуючи гасло «Гепу – геть». Харківська міська рада таки утвердила бюджет міста на 2015 рік. Проте активісти таким рішенням залишилися незадоволені. Це передусім стосується її рішення не виділяти гроші на територіальну оборону Харкова. Представники громадськості обіцяли добиватися перегляду розподілю бюджетних коштів.

Рішення Міськради викликало невдоволення серед пікетувальників. Деякі з них намагалися «люструвати» депутата Віктора Китаніна, але їм перешкодила міліція. Після інциденту активісти почали розходитися. 

comments powered by HyperComments