Як машина, нашпигована зброєю, пройшла харківські блокпости (відео)

Понеділок, 26 січня 2015, 19:40
Група харків'ян провела цікавий експеримент. 23 січня, після повідомлення про посилення заходів безпеки в Харкові, активісти завантажили в автомобіль макети зброї і вибухівки і відправилися "інспектувати" блокпости навколо міста
Як машина, нашпигована зброєю, пройшла харківські блокпости (відео)

Як повідомляють організатори акції на сторінці пабліка ORJEUNESSE, в машину навантажили АКСУ-74 -4ШТ,РПГ18 - 2шт, РПГ-7 - 1ШТ, Ф1 - 2шт, вибухівка С4 - 2 кг.

Сама машина була з підозрілими "сепаратистськими" номерами.

Результати "рейду" шокували учасників акції. Автомобіль, нашпигований зброєю, пропустили усі блокпости.

Правоохоронці не знайшли - а на деяких блокпостах і не шукали - в машині ні зброї, ні вибухівки. При цьому ніякого посиленого патрулювання вулиць із застосуванням легкої військової техніки не зафіксовано.

Нагадаємо, міністр А. Аваков анонсував з 22 січня в Харкові і області посилення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки жителів.

Вулиці міста повинні патрулювати посилені наряди міліції із залученням сил Нацгвардії, також обіцяли використати військову техніку.

До речі, глава МВС області Анатолій Дмитрієв похвалився, за декілька днів посилення заходів безпеки рівень злочинності впав на 50%. Меньше стало вуличних порушень, також за цей час на 38% більше  вилучили зброї.

 

comments powered by HyperComments