Власник рейнжровера, винуватець ДТП на Олексіївці - співробітник прокуратури Харкова Павло Райхер? (фото)

Понеділок, 2 лютого 2015, 09:41
Про це «Восточному дозору» стало відомо з джерел в правоохоронних органах. Нині в прокуратурі вирішують, як вчинити: захищати мундир, спускаючи розслідування ДТП «на гальмах» або дати справі хід, показавши, що таким як Райхер не місце в нових харківських "прокурорських" лавах.
Власник рейнжровера, винуватець ДТП на Олексіївці - співробітник прокуратури  Харкова Павло Райхер? (фото)

Шанс на те, що переможе здоровий глузд і Райхера «спишуть на брухт» (точніше - "вчинять за усією суворістю закону») досить великий, бо у вівторок представляти нового губернатора до Харкова приїде Петро Порошенко і журналісти можуть поставити Президентові України незручне питання.

Проте, вже сама по собі поява на місці події мера Харкова Геннадія Кернеса викликала у його недоброзичливців масу питань: від «приїхав відмазувати свого» до  «власник рейнджровера - подільник Веприцького, а той - керівник райадміністрації у Кернеса». Тобто, версія про те, що мер міста в даному випадку був на стороні потерпілих, в принципі, не розглядалася.

До речі, номери у водія рейнжровера - дійсно, схожі на ті, які зв'язують з кланом Веприцьких. Утім, прокуратура області вже встигла відрапортувати, що учасник масштабного ДТП на Олексіївці - не працівник прокуратури.

«У автомобіля-винуватця були «круті» номери, що, на жаль, завжди асоціюється з певними структурами. Але зараз такий номер може отримати набагато більше коло. Машина належить приватному підприємству. За кермом був водій цієї фірми», - відзначили в прокуратурі.

Версію про те, що винуватець ДТП – співробітник прокуратури вперше висловила один з лікарів санітарної бригади, яка надавала першу допомогу потерпілим. Пізніше її ніхто з користувачів соцмереж не зміг ні підтвердити, ні спростувати, оскільки п'яний водій так не був ідентифікований. Коли ж «Восточний дозор» витягнув його дані із зведення, виявилось, що людини за прізвищем Райхер Павло Юрійович, 1970 р.н., немає в соціальний мережах.

Прес-секретар прокуратури Харківської області Віта Дубовик поквапилася оголосити журналістам про те, що чоловік працює водієм приватного підприємства.

Користувач Міла Милович опублікувала поряд з фото з ДТП портрет деякого Анатолія  Поляха, схожого на водія рейнжровера. Проте, як стверджують джерела «Восточного», водій представляє не адвокатуру, а міську прокуратуру, працюючи у відомстві пана Поповича.

Нагадаємо, в п'ятницю, 30 січня, близько 22.35 на Олексіївці сталася аварія за участю семи автомобілів. Водій позашляховика Range Rover, що спровокував ДТП, був сильно п'яний - вміст алкоголю в крові, за даними "Восточного дозора" склав 1.7 проміле. В аварії постраждали чотири людини. Троє з них - водій і дві пасажирки (22-х і 28-ми років) Geely - співробітники патрульної служби міліції, які поверталися із служби, повідомили в ДАІ.

Відео з події, на якій власник рейнжровера говорить: «У мене  «Range Rover 'а «нема». https://www.youtube.com/watch?v=w_2iSIok998&feature=youtu.be

P.S. Як справедливо відзначають користувачі соцмереж, таке авто (навіть б/у) коштує в межах 600-700 тис. грн – «У нього не було в кишені 50 грн на таксі? Чи 150-200 грн з послугою «Тверезий водій»?»

comments powered by HyperComments