В Харкові пройде ярмарок громадських ініціатив

Четвер, 19 лютого 2015, 18:00
В суботу 21 лютого в Харкові відбудеться ярмарок громадських ініціатив – «Соціальний Vitamin», в якому візьмуть участь різноманітні громадські організації міста.
В Харкові пройде ярмарок громадських ініціатив

В ярмарку будуть брати участь представники таких громадських організацій, як Червоний Хрест, Станція Харків, ФРІ, Хакерспейс, Друг природи, Світ Юкрейн, Жива бібліотека, Данте центр, Гендерний музей, Національний парк "Слобожанський", День музики тощо.

Ярмарок має згуртувати людей, які не тільки прагнуть змін в суспільстві, а й самі творять їх. Його ідея полягає в тому, щоб побудувати свого роду «місток» між активними людьми Харкова та різними громадськими ініціативами.

Відвідувачі ярмарку мають нагоду послухати секрети успішного втілення соціальних проектів від громадських активістів, побачити несподівані перфоманси та тематичну фото-сушку, взяти участь в майстер-класах, познайомитися із 3D-принтером, скуштувати DIY-солодощі та веганські смаколики…

Ярмарок пройде за адресою: «Новое место» (ул. Академіка Павлова, 44Б, ТРЦ «Французький бульвар», 4 поверх), 12:00-17:00. 

comments powered by HyperComments