Кандидати на посаду ректора НТУ "ХПІ" презентували свої програми (фото)

Юлія Гуш  |  Субота, 21 березня 2015, 20:55
20 березня в приміщенні Харківської політехніки кандидати на посаду майбутнього ректора презентували свої передвиборчі програми.
Кандидати на посаду ректора НТУ "ХПІ" презентували свої програми (фото)

Всього на посаду претендує троє кандидатів: це Леонід Товажнянський, Євген Сокол та Сергій Порошин. Під час презентації програм кожен з них окреслив головну мету, пріоритетні напрямки розвитку університету та шляхи їх реалізації.

Леонід Товажнянський: «Створення конкурентноспроможної системи вищої технічної освіти в університеті, яка здатна інтегруватися в сучасну європейську освіту і науковий простір, який готовий до постійних системним змінам в змісті та організації підготовки спеціалістів з вищою освітою».

Євген Сокол: «Модернізація та розвиток Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» як інноваційного, дослідницького, технічного ВНЗ нового типу. Університету, що інтегрує передові навчальні технології, міждисциплінарні наукові дослідження та наукоємні технології світового рівня для підготовки інтелектуальної, інженерної еліти для економіки України».

Сергій Порошин: «Стійкий розвиток Університету на основі використання інноваційних методів та технологій в адміністративно-управлінській, освітній, науковій і соціальній сфері діяльності зі збереженням кращих традицій і досягнень вишу».

Самі вибори відбудуться 2 квітня. В них будуть брати участь викладачі, студенти та технічний персонал університету. Для України подібна практика обрання ректора вишу є свого роду унікальним явищем. 

comments powered by HyperComments