Геннадій Кернес прийде на засідання суду - адвокат

Вівторок, 31 березня 2015, 10:23
У Дзержинському райсуді Харкова 31 березня о 10.30 почнеться слухання справи «Євромайданівці проти Геннадія Кернеса». Як повідомив «Восточному» адвокат мера Андрій Гунченко, Кернес приїде до суду і візьме участь в слуханнях.
Геннадій Кернес прийде на засідання суду - адвокат

Нагадаємо, Геннадію Кернесу і двом його охоронцям (Блинника і Смицького) висунули звинувачення в скоєнні злочинів, які передбачені ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 127 (тортури) і ч. 1 ст. 129 (загроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Мова йде про випадок, який трапився в січні 2014 року: тоді двох представників харківського Євромайдану нібито викрали, коли стежили за готелем «Національ», в якому мешкає Кернес.

 

Сам Геннадій Кернес називає справу як сфабриковану і політично мотивовану. Міський голова не визнає провину і обіцяє в суді надати аргументи його непричетності до справи.

До речі, свідком у справі Кернеса виступить колишній глава Департаменту сім'ї, молоді і спорту Андрій Хижняк, підозрюваний раніше за цілим букетом статей КК України, від здирства до викрадення.

comments powered by HyperComments