В Харкові з’явилося нове друковане видання

Юлія Гуш  |  Вівторок, 31 березня 2015, 13:33
В Харкові почала виходити газета «Гражданское общество», яка на даний момент є єдиним незалежним друкованим виданням в місті.
В Харкові з’явилося нове друковане видання

Перший наклад сягав тисячі примірників. Його безкоштовно розповсюдили громадські активісти харківського Євромайдану. «Тут є все: і політика, і соціальна проблематика, і волонтерство, і культура, – розповів головний редактор газети Володимир Чистилін, – ми намагалися зробити цікаву газету, яка була би цікава для людей, що не перестали думати, які мають українську позицію, які прагнуть змінювати країну».

Матеріали в газеті опубліковані російською та українською мовами. «Будь-яка людина має можливість написати щось цікаве і ми можемо це надрукувати, – зазначив Чистилін, – у нас немає спонсорів, за нами не стоять олігархи, це не якісь передвиборчий проект. Тому ми будемо збирати кошти, щоб зробити незалежне видання. Інших шляхів я не бачу. Адже головна проблема сучасних незалежних ЗМІ – це гроші».

«Бо відбувся Майдан, відбулися якійсь зміни, але хочеться далі рухатися вперед в європейському та проукраїнському напрямку, – додав він, – без незалежних ЗМІ Харків буде просто задихатися.

Докладніше в наступному інтерв’ю.

comments powered by HyperComments