Двоє дівчат збираються пройти пішки від Харкова до Закарпаття

Понеділок, 20 квітня 2015, 13:20
Мешканки Дніпропетровська Анастасія Євсюкова і Ольга Соловйова у рамках проекту Inside of living («Життя зсередини») планують пройти пішки від кордону з Росією в Харківській області до кордону із Словаччиною в Закарпатті. Вони планують зайти до Харкова, Полтави, Борисполя, Києва, Білої Церкви, Вінниці, Кам'янця-Подільського, Івано-Франківська, Мукачевого і Ужгорода, але переважно збираються зупинятися в сільській місцевості, також вони хочуть пройти через Карпати.
Двоє дівчат збираються пройти пішки від Харкова до Закарпаття

Протяжність маршруту - 1,5 тис. км, його проходження займе приблизно 2,5 місяця, старт - у кінці цього місяця. Про це повідомляє сайт «Статус кво».

За словами дівчат, вони хочуть, аби на проект відгукнулися серця не тільки мешканців України, але і жителів інших держав. Мета мандрівки – більше людей залучити до української культури та традицій. Дівчата розповідають, що кожного дня  ставитимуть у свої блоги інформацію про мандрівку, світлини та навіть відео.

Частину шляху (від декількох днів до декількох тижнів) з ними збираються пройти інші активісти, серед яких, - декілька студентів з Харкова.

comments powered by HyperComments