Гонитва із стрільбою і ДТП в центрі Харкова (фото, відео)

Субота, 25 квітня 2015, 11:27
Співробітники харківської приватної охоронної фірми переслідували іномарку, на якій сховалася група осіб, що розгромили торговельний намет на вулиці Героїв Сталінграда.
Гонитва із стрільбою і ДТП в центрі Харкова (фото, відео)

Біля будівлі міськради один автомобіль переслідувачів потрапив в ДТП, інший продовжив гонитву, яка завершилася на площі Свободи.

Автомобіль був покинутий, невідомі, які розтрощили кіоск, сховалися в невідомому напрямі, повідомляє прес-служба облуправління МВС.

Погром кіоску і гонитва почалися близько половини десятої вечора вчора, 24 квітня, після дзвінка на номер "102".

Фото сайту облуправління МВС

 

Між тим, очевидці повідомляють інші факти. Так, паблік Харків City повідомляє, що переслідувані були затримані правоохоронцями на площі Свободи біля намету Євромайдану. Проте потім, на вимогу невідомих осіб були відпущені.

«Бійці лежали знешкоджені на асфальті в наручниках. Вимагали, щоб їх відпустили. Поводилися агресивно. Забороняли знімати себе на відео. Пізніше, наручники зняли. Один із затриманих співробітникові правопорядку, що робив оперативну відеозйомку, вибив відеокамеру з рук. Кричали, що вони борються за Україну, і багато що побачили за своє життя», - сказано в повідомленні.

За словами очевидців, на автомобілі Volkswagen, на якому ховалися нападники, видно сліди від куль і розбито заднє скло.

Імовірно, з кіоску, який піддався нападу, торгували курильними сумішами і "спайсами".

 

comments powered by HyperComments