В Харкові презентували новий проект до 9 травня (фото)

Юлія Гуш  |  Середа, 29 квітня 2015, 14:54
28 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася презентація соціального відеопроекту під назвою «Пам’ятаємо. Пишаємося. Переможемо», приуроченого до 9 травня.
В Харкові презентували новий проект до 9 травня (фото)

Проект був реалізований на замовлення групи «Інформаційний супротив» у співробітництві з Національною гвардією України, Національним військово-історичним музеєм та креативним агентством «TABASCO». Відеоролики, приурочені до 9 травня, в мережі зібрали близько семи тисяч переглядів. На них молоді люди (лікарка та військовий) телефонують бабусі та дідусю відповідно та вітають їх з 9 травня. В кінці розмови вони чують слова «Слава Україні» та «Героям слава».

Відеоролики знаходяться у вільному доступі в мережі. Головним режисером нової соціальної реклами став харків’янин Олександр Смирнов. «Знімали все на одному диханні, – розповів помічник нардепа Дмитра Тимчука Олексій Копитько, – музика була написана за три дні. Все було відзнято без копійки бюджетних коштів. Зараз ми намагаємося отримати хоча б якусь підтримку держави. Хоча б в розміщенні цих роликів в ефірі».

За словами Копитька, на даний момент ідуть перемови з власниками телеканалів щодо трансляції цих відеороликів.

comments powered by HyperComments