Напередодні Дня Пам'яті волонтери і військові встановлять в Парку Перемоги лавки і урни

П'ятниця, 8 травня 2015, 10:58
Благодійний фонд «Мир и порядок» та інші громадські об’єднання 8 травня встановлять у парку Перемоги урни для сміття та лавки. Про це «Справжній Варті» повідали представники прес-служби Фонду.
Напередодні Дня Пам'яті волонтери і військові встановлять в Парку Перемоги лавки і урни

Коли волонтери наводили лад на центральній алеї парку, вони побачили, що відвідувачі парку – мами з дітьми і навіть люди похилого віку – гуляючи сквером, через відсутність лавок сідають прямо на бордюри. Крім того, у місці відпочинку люди кидають сміття прямо на землю, а все тому, що у парку нема урн.

«Наша праця з прибирання може бути витрачена даремно, якщо ми не закріпимо результат - наївно чекати, що люди не кидатимуть сміття, якщо навкруги немає жодної урни. І як, наприклад, гуляти в парку ветеранові, якщо йому ніде сісти і перепочити? Наближення 9 травня і назва парку - імені Перемоги - змусили нас дуже швидко, буквально за лічені дні, організувати цю акцію. Крім того, символічно і те, що лавки для ветеранів встановлять ті, хто сьогодні стоїть на захисті Батьківщини», - розповіла виконавчий директор БФ «Мир и порядок» Марія Андреас.

Для  проведення акції волонтери закупили в одного виробничого підприємства близько трьох десятків лавок та майже двадцять урн, замовили бетономішалку. В установці лавок та урн будуть допомагати друзі фонду, активісти організації «Східний корпус», а також військові 3-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України. Після установки обладнання передадуть на баланс КП «Харківзеленбуд».

Партнером БФ «Мир и порядок» в цьому заході стане цивільне об'єднання «Самопоміч».

А вже 9 травня, з 11:00 до 13:00 обидві організації проведуть в Парку Перемоги концерт для ветеранів, підготовлений артистами-волонтерами, які регулярно виступають в зоні АТО. Після концерту гостей свята чекає польова кухня, яку надасть Харківський обласний військовий комісаріат.

Нагадаємо, 25 квітня активісти фонду "Мир и порядок" влаштували у Парку Перемоги суботник.

 

 

 

comments powered by HyperComments