«Надіє, з Днем народження!»: Харків'яни поздоровили Надію Савченко зі святом

Юлія Гуш  |  Вівторок, 12 травня 2015, 12:33
11 травня в Харкові пройшла акція в підтримку Надії Савченко, де харків'яни привітали українську військовополонену з Днем народження.
«Надіє, з Днем народження!»: Харків'яни поздоровили Надію Савченко зі святом

Учасники акції колоною рушили від  площі Свободи до російського консульства, скандуючи гасла «Свободу Надії Савченко», «Надіє, з Днем народження», а також «Путіна під суд», «Путіна чекає Гаага». Згадали вони також політв’язнів, які зараз знаходяться на території Росії. «Я прийшов на акцію тому що ця гарна та мужня жінка є прикладом для всіх чоловіків як треба триматись і боронити свою Вітчизну, – розповів Леонід Онищенко, – я хочу підтримати її. Хоча б тут, перед російським консульством».  

Завершилася хода біля російського консульства, яке вже було оточене правоохоронцями та перекрите міліцейськими машинами. Там пікетувальники виконали державний гімн України. Вони розгорнули плакати з надписами «Надія Савченко, ми щиро вітаємо вас зі святом», «Надія Савченко, ми пишаємося вами», «Олег Сенцов, ми з тобою», «Надя, кохана, тримайся» тощо. Активісти зачитали вірші, в тому числі й ті, які були присвячені Надії Савченко. Як і варто було очікувати, з консульства ніхто не вийшов. 

Ще фото

comments powered by HyperComments