В Харкові презентують новий альманах часопису «Ї»

Вівторок, 19 травня 2015, 14:42
Завтра, 20 травня об 11.00 в медіа-центрі «Время» відбудеться презентація альманаху «Україна 2015 - завдання нової країни».
В Харкові презентують новий альманах часопису «Ї»

Альманах був виданий львівським культурологічним часописом «Ї». Проведення презентацій часопису передбачене в багатьох містах України, в тому числі і в Харкові, Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську. До збірки увійшли публікації таких українських інтелектуалів, як Сергій Дацюк, Валерій Пекар, Тарас Возняк, Олег Покальчук тощо. Головну ідею видання альманаху автори вбачають в тому, щоб накреслити шляхи подальшого розвитку країни.

У презентації альманаху візьмуть участь: редактор незалежного культурологічного часопису «Ї» Тарас Возняк, політик та громадський діяч Тарас Стецьків, фінансист, банкір Віктор Жердицький та незалежний дослідник Тарас Плахтій.

Презентація альманаху відбудеться об 11.00 за адресою: вул. Сумська, 72, 2 поверх, медіацентр «Время».

Презентація альманаху пройде також о 17.00 в холі готелю «Харків». Тоді відбудеться дискусія на актуальні суспільно-політичні теми за участі Тараса Возняка, Тараса Стецьківа, Віктора Жердицького та Тараса Плахтія. Захід відбудеться за адресою: вул. Трінклера, 2, конференц-зал готелю «Харків», 1 поверх.

comments powered by HyperComments