Переселенці матимуть можливість започаткувати свій бізнес (фото)

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 5 червня 2015, 12:52
4 червня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла презентація програми «Новий відлік», направленої на допомогу вимушеним переселенцям у започаткуванні та розвитку власного бізнесу.
Переселенці матимуть можливість започаткувати свій бізнес (фото)

В прес-конференції взяли участь Олександр Чумак, керівник проекту, президент «Асоціації приватних роботодавців», Катерина Стрельченко (ГО «Станція Харків»), менеджер проекту, Валерій Кандалов («Асоціація приватних роботодавців»), консультант проекту з розвитку бізнесу та Наталія Яковлєва (БФ «Харків з тобою»), тренер модулю з основ ведення малого бізнесу.

В Харкові проект буде реалізований за підтримки міжнародного фонду «Відродження». Також в ньому братимуть участь такі організації, як ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» та ГО «Станція Харків». Сама програма проекту в кінцевому своєму результаті направлена на те, щоб забезпечити можливість переміщеним особам влаштувати гідне життя в Харкові та дати позитивний приклад іншим переселенцям, а також створити в місті постійний центр підтримки бізнесу для ВПО.

Проект передбачає надання грантів в розмірі від 10 до 100 тисяч гривень на відкриття та розвиток бізнесу. Варто також зазначити, що ця сума не буде обкладатися податком. Заплановано, що до 25 червня всі охочі можуть подати анкети для участі в проекті. До 3 липня пройде засідання, на якому будуть відібрані учасники, а з 6 липня до 28 серпня відібрані учасники приходитимуть навчання. А 7 вересня будуть об’явлені переможці бізнес-планів.

Подати анкету можна за адресою: м. Харків, вул. Іванова, 7/9, бізнес-центр «Паралель 50», 1 поверх, Харківський кризовий інфоцентр. Час: з 11.00 до 12.00.

 
comments powered by HyperComments