«ЄВРОавтобус» завітав до Харкова (фото)

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 12 червня 2015, 21:41
11 червня на площі Конституції пройшла інформаційно-пізнавальна акція «ЄВРОавтобус: об'єднаймо Україну».
«ЄВРОавтобус» завітав до Харкова (фото)

Цією акцією організатори мають намір проінформувати відвідувачів про Євросоюз. Аналогічні заходи вже пройшли в Ужгороді та Дрогобичі. З цією акцією активісти мають намір побувати в різних містах України, щоб всі охочі мали можливість дізнатися і про Європу, і про євроінтеграцію в цілому.

До уваги відвідувачів – різного роду вікторини та конкурси на знання різних фактів про європейські країни, майстер-класи з малювання на воді, флешмоби на зразок виконання українського гімну під музику гімну Євросоюзу, а для дітей – пазл-зона під назвою «Збери карту Європи». Також в той день відкрилася бібліотека під відкритим небом для обміну книгами, на якій були представлені книги як українських, так і зарубіжних авторів.

Діяла виставка «ЄВРОсушка», на якій можна було побачитиі фотографії країн-членів ЄС та тих держав, які туди ще не входять. Тут відвідувачі могли залишити власні фотографії, а чужі – забрати. Паралельно проходила фотовиставка Департаменту гуманітарної допомоги і захисту Європейської комісії під назвою «Україна: біда, втрати та надії».

Фоторепортаж  

comments powered by HyperComments