У Харкові пікетували таксисти і підприємці

Вівторок, 16 червня 2015, 17:59
Сьогодні, 16 червня, в Харкові пройшов черговий пікет. Цього разу на акцію протесту вийшли підприємці і таксисти. Таким чином, вони продемонстрували своє ставлення до наміру влади ввести в їх роботу касові апарати.
У Харкові пікетували таксисти і підприємці

Як стало відомо, пікет відбувся на головній площі міста Харкова - на площі Свободи. Взяти участь в акції зібралося приблизно 30 чоловік, серед яких представники профспілки підприємців і таксисти. Учасники пікету розповіли про своє ставлення до запланованих нововведень. За їх словами, вони не мають нічого проти обліку їх взаємовідносин як підприємців з покупцями товарів і послуг. Проте, введення касових апаратів учасники акції протесту вважають занадто передчасним. Така думка грунтується на тому, що ще не було змінено податкове законодавство.

Учасники пікету вимагають від Верховної Ради України не приймати зміни до закону про використання реєстрації розрахункових операцій в сферах громадського харчування, торгівлі і послуг. Крім того, усі присутні відзначають, що ця акція протесту є деяким попередженням. Крім того, підприємці і таксисти запевняють, що боротимуться за свою правду і далі.

Нагадаємо, що учора, 15 червня, в місті Харкові відбувся пікет студентів-іноземців. Ця акція пройшла на площі Конституції. Під час пікету іноземні студенти вимагали ретельно розслідувати випадок, що стався раніше в студмістечку, коли під час бійки постраждали студенти з інших країн. Учасники протесту таким чином висловили своє ставлення проти агресії, яка до них виявляється як до іноземних громадян. Також молоді люди вимагали знайти усіх винних в бійці і покарати відповідно до закону.

comments powered by HyperComments