Високі тарифи не такі страшні, як низькі доходи

Марія Боженко  |  Неділя, 21 червня 2015, 23:28
21 червня відбулося чергове народне віче на майдані Свободи. Воно було присвячене темі підвищення комунальних тарифів і проводилось у стилі «вільний мікрофон» тобто кожен охочий, має право висловити свою думку щодо цього злободенного питання.
Високі тарифи не такі страшні, як низькі доходи

Експерт з цього питання, Євген Лисичкін розповів, що створена робоча група з метою перевірки обґрунтованості тарифів. Також він наголосив на тому, що в Харкові тарифи на квартплату не будуть зростати до місцевих виборів.

Від учасників зібрання прозвучали цікаві цифри:в Україні є 11205 – прокурорів; 33 тис. – внутрішніх військ; 33500 -  службовців СБУ.  «Ми їх годуємо, а вони і є наші вороги, - пролунало з натовпу, - тож доки ці люди будуть при владі, нічого не зміниться».

Відзначився своїм виступом біженець із Горлівки. Він розповів, що наше майбутнє залежить від наших дітей і запропонував виховувати їх в українському просторі за методами відомого совєтського педагога Антона Макаренка. «Створимо дитячу республіку ім. Макаренка під Харковом, - висунув свою ідею Олексій Дмитрович, - за п’ять років мужні діти зможуть взяти владу у свої руки».

comments powered by HyperComments