Колишня дружина Кернеса звинувачує Добкіна в рейдерських захопленнях?

Вівторок, 7 липня 2015, 15:20
Жінка, яка постаралася донести цю історію до широкої громадськості, відразу розпочала з «гучних прізвищ». За її словами, «увесь цей театр розігрують» депутати Верховної Ради брати Добкіни - Михайло і Дмитро, екс-керівник постійної комісії Харківської облради з питань аграрної політики і друг екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна Сергій Овчаренко і Юрій Ваткін, директор сільгосппідприємства в Харківській області, навколо якого розігруються неабиякі пристрасті.
колишня дружина кернеса звинувачує добкіна

Залишається додати, що жінка, яка привселюдно оголосила себе жертвою злочинних діянь команди Добкіних, - це Галина Сергіївна Привалова (на головному фото праворуч), колишня дружина мера Харкова Геннадія Кернеса і мати його середнього сина, Данила.

«17/06/2015 о 4 ранку в селі Картамиш Первомайського району Харківської області (виборчий округ Дмитра Добкіна!) було здійснено силове захоплення сільгосппідприємства. Люди (близько 15 чоловік) в чорному камуфляжі і масках приїхали і побили трьох моїх представників, які охороняли і вивчали бугалтерію і знаходяться там на підставі нотаріального доручення виданого мною як Власником», - повідала Галина Привалова на сторінці в Facebook, проілюструвавши своє оповідання фотографіями спотворених офісних дверей, офісного столу з підставкою для документів. До речі, чорного камуфляжу і масок на хлопцях чомусь не спостерігається, хоча Галина Сергіївна супроводжувала фото підписом «нова охорона рейдерів».

За твердженням пані Привалової, того дня три її представники були пов'язані скотчем, вивезені в поле, жорстоко побиті і кинуті. Відповідна заява з прикріпленими до неї обривками скотча, де повинні були залишитися відбитки пальців нападників, була негайно подана в міліцію. Трохи пізніше список доказів поповнили довідки про побої.

У тому, що Михайло Добкін особисто контролює і керує рейдерським захопленням підприємства «Добрий Господар» у Первомайському районі, екс-дружина Кернеса висловила абсолютну упевненість, підкріпивши її готовністю надати зацікавленим особам документальне підтвердження.

«Віддаючи своїм тітушкам наказ, Добкін мав на меті викрасти з підприємства бугалтерію, яка доводила кримінально карні злочини його подільника Ваткіна Ю. А. (Нагадаю, що він витрачав без моєї згоди, як власника, кошти підприємства, а це кримінальний злочин)», - заявила вона, закликаючи громадськість, правоохоронців і журналістів не обійти увагою свавілля представників влади, які використовують свій службовий стан для пожадливих цілей.

Наступного дня, в очікуванні слідчого, пані Привалова виклала свою версію того, що відбувається відразу і своїй групі підтримки, яка перебуває в соціальних мережах.

Із слів Галини Сергіївни виходило, що деякий час назад вона шукала собі партнера у бізнесі з обробки органічних земель, і приятелі-банкіри порекомендували їй власника і директора ТОВ «СП «Добрий господар» Юрія Анатолійовича Ваткіна, який запропонував їй придбати 50% його частки в підприємстві. Пропозиція пані Привалової була прийнята, хоча, судячи з її розповіді, базувалося це рішення в основному на численних обіцянках директора «Доброго господаря». І тільки після вкладення своїх кровних, поцікавившись станом справ на підприємстві, вона раптом зробила відкриття: на «Доброму господарі» після збору урожаю 2014 року нібито висить борг в 19 мільйонів гривень.

Прозрівши, пані Привалова робить спробу звалити підприємство з багатомільйонними боргами на свої крихкі плечі, і знову-таки свято вірить обіцянкам Ваткіна тихо-мирно поступитися їй постом директора. «Але це виявився красивий бридкий план обману мене, - каже вона терплячому читачу. Після чого оповідання робить крутий поворот, і у боротьбу за сільгосппідприємство, що загрузло у боргах, за словами Привалової, вступає ні хто інший як екс-губернатор Харківщини Михайло Маркович Добкін.

«Михайло Маркович в ультимативному порядку починає стверджувати, що це ЙОГО підприємство, і він є його власником, - повідала Галина Сергіївна громадськості. - Про те, що там відбувається, і про те, що я купила долю в підприємстві, він чути не хотів. Він тільки твердив, що я повинна повернуть усе в початковий стан».

У відповідь жертва підлості замість згаданих раніше неспростованих доказів своєї правоти визнала за потрібне витягнути на світ божий цілу купу брудної білизни від минулих взаємовідносин з одним з фігурантів. А ще поділилася радістю: на черговому допиті її чекає очна ставка з директором «Доброго господаря». «Я йому дзвоню півроку, намагаючись поговорити, почути хоч якусь версію того, що відбувається», - заявила вона.

Додзвонитися кореспондентам След.net.ua вдалося з першого разу. І озвучити свою версію Юрій Ваткін не відмовився.

Якщо вірити його словам, все відбувається з точністю до навпаки: насправді це якраз колишня дружина Кернеса, використовуючи свої зв'язки, намагається «віджати» його бізнес, не вклавши в нього ні копійки. «Тероризує мене загрозами вже декілька місяців. Клан Кернесів-Добкіних - це ж одна компанія. Вони всі разом п'ють мою кров, - поскаржився Юрій Анатолійович. - Я виграв суд першої інстанції, зараз справу на апеляції. Сподіваюся на закон. Що ще залишається?»

Згідно з версією директора, двері в офіс багатостраждального підприємства 17 червня вибили люди Привалової, вони ж викрали половину бухгалтерії. «Так, я найняв охорону, щоб якось від них захиститися. Вони ж не давали працювати, - пояснив він і додав: - Я не збираюся здавати своє підприємство. Це моє підприємство».

 

 

 

 

comments powered by HyperComments