Тепер біля колишньої наркоточки – спортмайданчик (фото)

Юлія Гуш  |  Вівторок, 14 липня 2015, 15:13
12 липня біля колишньої наркоточки громадські активісти встановили спортивний інвентар.
Тепер біля колишньої наркоточки – спортмайданчик (фото)

Того дня громадські активісти, серед яких були представники «Східного корпусу», «Азову» та харківських ультрас встановили спортивний інвентар поблизу закритої аптеки, де колись продавали наркотичні речовини. Вони прибрали прилеглу до неї територію та встановили на ній лави, турніки, бруси, які згодом були пофарбовані в національні кольори.

Як відомо,  4 липня активістами була розгромлена одна з аптек на вулиці Героїв праці, де продавали наркотичні речовини. Там була знайдена чимала кількість препаратів, що містять кодеїн. Ці таблетки продавалися без рецепту, чим користувалися наркозалежні. Всі ці препарати були вилучені.

Того ж дня активісти та правоохоронці навідалися до іншої аптеки, де також продавали подібні препарати без рецепту. Щоб впевнитись в цьому, місцевий мешканець Юрій Гур’єв неодноразово робив тут контрольну закупку, при чому жодного рецепту від нього не вимагали. Того ж дня була написана заява на ім’я начальника Московського райвідділу Ігоря Назаренка про факт вільного продажу препаратів, що містять наркотичні речовини.

 

comments powered by HyperComments