В Харкові стартували «Діалоги про місто» (фото)

Юлія Гуш  |  Четвер, 30 липня 2015, 16:38
29 липня в Харкові стартував цикл відкритих дискусій під назвою «Діалоги про місто». В ролі організатора виступив «Демократичний альянс».
В Харкові стартували «Діалоги про місто» (фото)

«Діалоги про місто» являють собою цикл відкритих дискусій просто неба, які проходитимуть в центральній алеї парку ім. Шевченка. В них братимуть участь як представники харківської громади, так і політики, які матимуть змогу обговорити найбільш актуальні питання.

«Кожен задає собі питання що таке Харків, – розповіла Надія Савинська, – чи це глобальне місто, чи це провінційне місто, чи це наукове, чи це «перша столиця». Багато дуже думок. Саме «Діалоги про місто» покликані започаткувати в Харкові нову потужну відкриту дискусію між політиками, громадою та експертами. Щоб знайти рішення з багатьох стратегічних питань розвитку міста».

«Хто помножив на нуль інвестиції Харкова?» – це тема першої дискусії, під час якої її учасники мали змогу обговорити способи розвитку промисловості Харкова, шляхи покращення інвестиційного клімату міста та ступінь взаємодії бізнесу з міською владою. Ведучою першої дискусії стала журналістка, авторка телепроекту «Фабрика ідей» Анна Прокаєва. «Чому ми вирішили розпочати саме з інвестиційних процесів? Тому що ми всі розуміємо, що інвестиції – це робочі місця, це потужний прибуток, це розвиток інфраструктури, це розвиток бізнесу і це, звісно, добробут кожного харків’янина», – додала Надія Савинська.

Наступна дискусія відбудеться 12 серпня о 18.30 на центральній алеї парку Шевченка.

comments powered by HyperComments