«Головний злодій з мерії» наказав зняти білборди Родзинського

П'ятниця, 7 серпня 2015, 10:11
Виборча кампанія в Харкові почалася і обіцяє бути гарячою. Днями в Харкові з'явилися рекламні щити «Викликаю на дебати головного злодія з мерії», які не простояли і доби.
білборди родзинського знято у місті

Замовником кампанії стало громадянське об'єднання «Контролюй владу» депутата харківської міськради Анатолія Родзинського. Про це повідомляє Х1.

Фото білбордів 4 серпня 2015 року

Фото білбордів 5 серпня 2015

За його словами, провокувати цим меседжем Родзинський нікого не хотів: «Мені хотілося дати волю уяві - кого ж харків'яни вважають головним злодієм в мерії. Харків – що є другим містом за величиною в Україні, і за населенням, і за бюджетом, міг би досягти набагато більших успіхів, ніж зараз. Сьогодні Харків побудований на позикові гроші, і ці позикові гроші вкрадені», - стверджує депутат.

Читаючи на білборді про «головного злодія з мерії» люди робили свої припущення, про кого в даному випадку може йтися. Новини АТН в якості експерименту прямо під рекламним щитом провели опитування, з'ясовувавши, хто, на думку харків'ян, в мерії «головний злодій».

Сергій, митний декларант :

- Ну, думаю, це, напевно, про Кернеса йде мова.

- А чому ви так вирішили?

- Ну він же там головний в мерії. А хто там злодій головний, я не знаю.

Юрій, приватний підприємець :

- Ну, усім відомо про кого - Геннадій Кернес.

- Чому ви так думаєте? - А хто в мерії у нас головний.

Ольга, домогосподарка :

- Ну, я думаю, ви добре знаєте - наш Геннадій Адольфович.

- А чому ви так думаєте?

- Я думаю, що для Харкова це питання - не питання.

Проте менш, ніж за добу, ці білборди з вулиць міста стали таємничо зникати.

«Мені подзвонила компанія, яка розмістила ці борди, і сказала, що ця особиста вказівка Геннадія Кернеса, ці борди провисіли фактично один день. Їх зняли просто вночі. Мабуть, просто хтось проїздив повз, побачив, подзвонив і було все дуже швидко»,- нарікає Анатолій Родзинський.

При цьому в самій компанії, так само як і в мерії, ситуацію з білбордами коментувати відмовилися. Анатолій Родзинський, втім, говорить, що все ж проведе серед харків'ян опитування на тему - кого ж харків'яни вважають головним злодієм в харківській мерії. Він також наполягає на тому, що дебати з цим  "злодієм" обов'язково мають відбутися.

 

 

comments powered by HyperComments