Українська армія цьогоріч одержить майже 300 танків, 400 автомобілів та 30 тисяч ракет. Про це розповів Президент Порошенко у Чугуєві

Субота, 22 серпня 2015, 14:22
До кінця року армія отримає близько 300 одиниць бронетанкової техніки, 400 одиниць автомобілів, 30 тис.ракет і боєприпасів, повідомив президент Петро Порошенко.
порошекно в чугуєві

До кінця 2015 року Збройні сили України приймуть на озброєння 18 нових зразків військової техніки і зброї.

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», про це під час передачі військової техніки для потреб АТО в Чугуєві Харківської області заявив президент Петро Порошенко.

«До кінця цього року планується передати на озброєння ще 18 абсолютно нових зразків зброї і військової техніки, поставити у Збройні сили України близько 300 одиниць бронетанкової техніки, 400 одиниць автомобілів, 30 тис.ракет і боєприпасів, велику кількість стрілецької зброї, і інше», - сказав Порошенко.

Сьогодні Петро Порошенко знаходиться з робочим візитом в Харківській області.

Виступаючи перед військовослужбовцями, він відзначив, що військова загроза зі сходу збережеться в найближчі десятиліття, а тому шоста хвиля мобілізації, швидше за все, була не останньою. У той же час, завірив Порошенко, кількість контрактних військових в армії збільшуватиметься.

Крім того, президент заявив, що вірогідність ескалації конфлікту на Донбасі росте з наближенням Дня Незалежності України.

У Міністерстві оборони повідомляли, під час візиту Порошенка пройде церемонія передачі техніки Збройним силам. Зокрема, підрозділи ЗСУ отримають чимало військової техінки.

 
comments powered by HyperComments