На благодійному аукціоні БФ «Єдина родина» було зібрано 1200 гривень (фото)

Юлія Гуш  |  Субота, 22 серпня 2015, 22:12
22 серпня в межах благодійної виставки «Єдина країна – єдина родина» відбувся аукціон, виручені з якого кошти підуть на допомогу дітям із зони АТО.
На благодійному аукціоні БФ «Єдина родина» було зібрано 1200 гривень (фото)

Виставка проходить в галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок». На ній були представлені різного роду декоративні художні вироби та інсталяції, виготовлені як дітьми, так і професійними митцями, а також сувеніри із зони АТО, привезені волонтерами. Це передусім гільзи, ящики, каски, композиції із уламків, які згодом стали арт-об’єктами. Виставка організована завдяки зусиллям БО «Єдина Родина».

«Лотами» на аукціоні стали самі експонати. Наприклад, стартова ціна за розписані ящики сягала 300 гривень, за каски – 500, за будь-який інший об’єкт – 100. Всього було презентовано 40 лотів. Загалом, під час аукціону було зібрано 1200 гривень. Ще 1254 гривні 77 копійок відвідувачі виставки залишили в скарбничках. Всі виручені кошти підуть на допомогу дітям із зони АТО на підготовку до школи. Крім того, організатори вирішили продовжити виставку ще на один тиждень. Всі охочі ще можуть придбати вибрані «лоти» як в соціальному магазині, так і через оналайн-аукціон.

comments powered by HyperComments