Прочухан від Яценюка дає результати? На Харківщині процес оформлення субсидій рушив з мертвого місця?

Вівторок, 25 серпня 2015, 16:32
Нещодавно у мерії повідомили, що квитанції про нарахування субсидій на ЖКГ рознесуть кожному мешканцю поквартирно. Таких бланків вже надрукували сорок вісім тисяч.
субсидія

Квитанції отримає кожен власник квартири. Їх будуть розносити працівники районних територіальних центрів зайнятості, також залучать до цієї справи волонтерів та людей з обмеженими можливостями, яких беруть на громадські роботи. А от пояснювати правила одержання субсидій, запевняють фахівці, начебто будуть листоноші.

У порядку заповнення паперів на субсидію відбулися зміни. Тепер в деклараціях на одержання субсидій слід вказувати не суму доходів, а їх джерело.  Однак, кажуть фахівці, за те, що людина вкаже неправильні дані, її не будуть карати, адже адміністративні стягнення за надання неправильної інформації скасовані.

Треба відзначити, нещодавно Арсеній Яценюк, прем’єр-міністра України, під час візиту на Харківщину дав прочухана керівництву за затримки в оформленні субсидій жителям.

Також пізніше, Яценюк дав доручення профільному міністерству разом з губернатором Райніним зробити ревізію телеканалів, що належать Кернесу, та перевірити, наскільки сюжети цих ЗМІ саботують політику державного субсидування громадян.

 
comments powered by HyperComments