До «Радіо Харків» може залучитися кожен охочий (фото)

Юлія Гуш  |  Понеділок, 31 серпня 2015, 16:20
Кожної неділі о 18.00 на площі Свободи проходить запис передачі для станції «Радіо Харків», долучитися до якого можуть всі охочі.
До «Радіо Харків» може залучитися кожен охочий (фото)

Незалежна розмовна станція «Радіо Харків» являє собою майданчик для вільного діалогу всіх мешканців та гостей міста, де вони мають змогу обговорити найбільш актуальні проблеми Харкова. «Ми вирішили виходити щотижня і розповідати культурні новини, новини з волонтерського життя, – розповіла ведуча Вікторія Склярова, – про те, що потрібно нині нашим різним ініціативам. А після цього ми плануємо переміститися в інтернет і приблизно рік існувати як інтернет-радіо. Але згодом ми спробуємо на конкурсній основі отримати хвилю FM-діапазону і вже тоді говорити з харків’янами з радіоприймачів».

Основною темою передачі, яку записували 30 серпня, стало те, як харків’яни оцінюють це літо і які підсумки вони змогли зробити напередодні осені. «Сьогодні будь-яка людина може приєднатися до нашої передачі і розповісти про свої власні підсумки літа, – продовжила Вікторія Склярова, – адже сьогодні 30 серпня, передостанній день літа. І ми маємо все ж таки проаналізувати що воно нам принесло, чого було сумного чи доброго. І що воно принесло воно Харкову і Україні».

Докладніше в інтерв’ю 

comments powered by HyperComments