Коли Кернеса нарешті судитимуть по-справжньому? До президента країни звернулися люди в мережі

Вівторок, 1 вересня 2015, 14:11
Мешканці Харкова звернулися до Порошенка в мережі з проханням посадити мера Кернеса. Петиції з цього приводу зібрали 550 підписів.
Коли Кернеса нарешті судитимуть по-справжньому? До президента країни звернулися люди в мережі

Мова йде про офіційне інтернет-представництво глави держави, там створили три петиції з вимогою засудити нарешті Кернеса. Обидві вимоги за чотири дні зібрали більше півтисячі голосів.

У понеділок свою петицію оформив Сергій Краснов. Він пише, що скільки можна знущатися з харків’ян і над правосуддям в державі. Скільки триватиме цирк у справі Кернеса. За його словами, поки Кернес на волі, видається, що він за одне з чинною владою.

Друга петиція від якогось Alexandr M. Він її зареєстрував 29 серпня, вона назбирала 470 голосів.  Автор пише, що давно час осудити по-справжньому цього сепаратиста та бандита Кернеса, який встановив свою владу у місті.

Ще одна петиція, створена 1 вересня, вимагає від Порошенка покарати «Кернеса і Медведчука». Повідомлення зібрало 4 підписи.

Нагадаємо, працювати онлайн-сервіс петицій розпочав наприкінці серпня, коли було підписано зміни до закону «Про звернення громадян».

comments powered by HyperComments