Що приніс Харкову другий етап Громадянського форуму? (оновлено)

Вівторок, 1 вересня 2015, 19:35
Більше питань, ніж відповідей. Саме в такому дусі пройшов другий етап Громадянського форуму. Повідомив сайт "Восточний дозор".
Що приніс Харкову другий етап Громадянського форуму? (оновлено)

Під час Громадянського форуму зареєстрували понад 80 громадських організацій, політичних партій та різних об’єднань. Треба відзначити, під час заходу активісти намагалися висунути єдиного кандидата у мери міста. Виступили чотири «кандидати в єдині кандидати» - громадські діячі Ярослав Марченко, Ігор Розсоха, Петро Костенко, бізнесмен, активіст Евромайдана, і депутат Харьківської міськради Дмитро Маринін, а також Євген Соловйов, що представляв інтереси екс-губернатора Ігоря Балути, який напередодні заявив про свій намір балотуватися в мери. За підсумками заслуховування кандидатів конкретне рішення про підтримку одного з них прийнято не було. Учасники форуму вирішили його закривати, а продовжити через якийсь час. Конкретна дата названа не була.

Нагадаємо, на першому етапі форуму 27 серпня колишній губернатор Балута випередив своїх суперників – Юрія Голуба, Михайла Кобцева та Ігора Розсоху.

comments powered by HyperComments