Волонтери, експерти та консалтинг – формула влади міста, - громадський діяч Ігор Рассоха (відео)

Четвер, 3 вересня 2015, 17:20
Харкову загрожує катастрофа. Місто той економічний режим, що склався в 90-роки, більше не зможе підтримувати. Про це під час громадянського форуму з висунення єдиного кандидата від демократичних сил на місцеві вибори 2015 у своїй програмі повідомив громадський діяч Ігор Рассоха.
Волонтери, експерти та консалтинг – формула влади міста, - громадський діяч Ігор Рассоха (відео)

За словами громадського діяча Ігора Рассохи, його програма містить в собі лише дві основних тези. Перша базується на залученні у розвитку Харкова інвесторів. «Харкову загрожує катастрофа. Харків той економічний режим, який склався в 90-роки, далі підтримувати не може. Ми були ключовим перехрестям, зараз перетворюємося на тупик. Нам потрібно принципово міняти політику, бо будь-які люди, які цього не розуміють, призведуть Харків до занепаду. Політика наша повинна бути позначена лише двома словами: довіра інвестора. Будь-яких інвесторів, від наших власних до іноземних», - переконаний громадський діяч.

Друга теза також не менш важлива. Вона полягає у простій формулі міської влади, що ґрунтується всього на трьох складових: волонтерах, експертах та міжнародному консалтингу.

«Друга теза – дуже проста. Кернес створив надто міцну систему, яка охоплює величезну кількість людей. Щоб зламати цю систему, потрібна не менш міцна система. Необхідна сильна міська влада. Моя формула міської влади дуже проста, в ній три складові. Потрібні волонтери, які обійматимуть ключові посади, пов’язані з грошима. Це люди, на яких можна покластися в тому, що вони не будуть красти. У нас є вже така команда, багато її представників сидить в цій залі. Друга складова – експерти. Не знаєш, що робити, поклич експерта, краще п’ятьох, таке експертне товариство мені відоме, я з ним достатньо тісно пов'язаний як фахівець з фахівцями. Третя складова – міжнародний консалтинг, на котрий ми знаємо як знайти кошти з міжнародних організацій», - повідомив Ігор Рассоха.

 

 

Нагадаємо, 27 серпня у Харкові відбувся перший етап Громадянського форуму. На ньому демсили обрали кандидатом у мері міста на вибори 215 Ігора Балуту. За кілька днів пізніше пройшов другий етап цього заходу.

Слід відзначити, під час форуму демсил Михайло Кобцев, член партії "Солідарність БПП" презентував свою програму, в якій висловив, що саме завдяки відродженню промисловості та використанню її кластерного формату Харків можна вивести з бідності, це завдання, на думку Кобцева, має виконати майбутній мер.

 

comments powered by HyperComments