Процедура виділення міської землі у Харкові має стати прозорою, - громадський діяч Петро Костенко (відео)

Четвер, 3 вересня 2015, 19:10
Він пообіцяв зробити прозорою процедуру виділення міської землі. Мова йде про громадського діяча Петра Костенка, який висловив основні тези програми під час Громадянського форуму з висунення єдиного кандидата від демсил на місцеві вибори 2015.
Процедура виділення міської землі у Харкові має стати прозорою, - громадський діяч Петро Костенко (відео)

Під час заходу громадський діяч Петро Костенко також презентував свою програму, в якій чітко та коротко окреслив основні тези. Він розповів про те, що працював радником голови Ради міністрів Криму. Харків'янам Костенко вже відомий, він колись уже пробував себе в ролі кандидата на пост міського голови, запам'ятався тим, що під час кризи 2008 року приїхав у банк говорити про реструктуризацію боргу за кредитом на БРДМ. На посту мера Петро Костенко обіцяє зробити відкритими процедуру виділення міської землі – перш ніж потрапити на сесію міськради, усі заявки публікуватимуться на сайті мерії. Теж саме стосується усіх платежів комунальних підприємств. Кандидат теоретично готовий поступитися можливістю прийняти участь у виборах іншому демократові, але за однієї умови:

«Демократичні сили об'єднуються  за день до розстрілу, як показує практика. Але я згоден знятися на користь того кандидата, який візьме на озброєння мою программу», - запевнив Костенко.

Костенко також пообіцяв відновити райради та заборонити партіям взагалі брати участь у місцевих радах.

 «Перше наше завдання – відновлюємо райради. Ми повинні зробити стільки депутатів і стільки ж людей-представників у владі, узурпації влади через депутатів не може бути взагалі. Друга задача, заборонити партіям взагалі у місцевих радах брати участь, бо через партійні списки іде узурпація». 

 

Нагадаємо, 27 серпня у Харкові пройшов перший етап Громадянського форуму. Під час нього був обраний Ігор Балута як єдиний кандидат від демсил на місцеві вибори 2015. Пізніше відбувся другий етап форуму.

Варто також відзначити, що під час форуму демсил Михайло Кобцев, член партії "Солідарність БПП" презентував свою програму, в якій висловив, що саме завдяки відродженню промисловості та  використанню її кластерів Харків можна вивести з бідності. І це завдання, на думку Кобцева, лежить на плечах майбутнього мера.

Під час другого етапу заходу громадський діяч Ігор Розсоха також презентував свою програму. Його формула влади полягає в трьох складових: волонтерах, експертах та консалтингу.

 

comments powered by HyperComments