Всі 60 бізнес-планів, які пройшли перевірку, достойні підтримки

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 4 вересня 2015, 19:10
Про це розповіли представники волонтерської групи, які брали участь в проекті для вимушених переселенців «Новий відлік».
Всі 60 бізнес-планів, які пройшли перевірку, достойні підтримки

Проект реалізується в чотирьох містах України – Харкові, Києві, Одесі та Львові. В Харкові до нього долучились Асоціація приватних роботодавців та ГО «Станція Харків». Даний проект направлений на те, щоб допомогти вимушеним переселенцям відкрити власний бізнес. В ньому взяло участь близько 100 чоловік, які після відповідного навчання склали власні бізнес-плани. Їх захист відбудеться на наступному тижні. В межах конкурсу буде відібрано 25 найкращих проектів.

«Ми даємо не рибу, а вудочку. Тобто, ми надаємо інструменти для створення бізнесу, – розповів Олександр Чумак, керівник харківського проекту, – проект має соціальне спрямування. На сьогоднішній день ми зацікавленні в максимальному залученні приватних інвесторів і продовженні проекту. Ми сподіваємося, що цей проект буде діяти протягом всього 2016 року».  

«Зараз у нас є біля шістдесяти серйозних бізнес-планів, які, без сумніву, варті бути підтриманими, – зазначила Катерина Стрельченко, кураторка проекту від БО «БФ «Станція Харків»», – дуже приємно, що кількість бізнес-планів стала меншою за кількість проектів. В тому числі завдяки тому, що деякі учасники в процесі навчання об’єднувалися між собою». За її словами, всі 60 проектів, які пройшли перевірку, варті того, щоб їх підтримали.

«Це абсолютно прозорий проект, – підкреслила Наталія Яковлєва, керівниця групи тренерів – ми можемо відзвітувати за кожну частинку знань, яку ми вклали в наших учасників. Ми можемо відзвітувати за кожну копійку, яка прийшла на наш рахунок». 

comments powered by HyperComments