Дмитро Маринін: «З Кернесом я буду не боротися, а битися»

П'ятниця, 4 вересня 2015, 19:35
Скоротити втричі міськраду, прибрати «Жилкомсервіс» та позбутися поборів у школах. Саме з такою програмою під час Громадянського форуму з висунення єдиного кандидата від демсил на місцеві вибори 2015 виступив депутат Дмитро Маринін.
Дмитро Маринін: «З Кернесом я буду не боротися, а битися»

Під час Громадянського форуму з висунення єдиного кандидата від демсил депутат Дмитро Маринін також презентував свою програму. Під час заходу він повідомив: «Сьогодні виконавча влада Харкова – це більше 2600 людей, 11 заступників міського голови, 65 комунальних підприємств, численна кількість департаментів, тому перше, що має зробити майбутній голова – це скоротити втричі міськраду. Я думаю, якщо замість 65 департаментів буде 20, городяни погіршення роботи міськради не відчують».

Реформ у місті потребує також і сфера освіти. Треба, запевнив депутат, нарешті позбутися поборів у школах, а директорів шкіл має обирати громадськість.

Не меншої уваги вимагає галузь ЖКГ. З першого липня набуде чинності новий закон, який дозволить прибрати монополію обслуговування житлового будинку. Згідно з ним, треба створювати кооперативи, ОСББ, завдяки яким можна буде обійтися без різних КП під назвою Жилкомсервіс, які є монополістами у місті.

Нагадаємо, 27 серпня у Харкові відбувся перший етап Громадянського форуму. Під час нього був обраний Ігор Балута як єдиний кандидат від демсил на місцеві вибори 2015. Пізніше відбувся другий етап форуму.

Варто також відзначити, що під час форуму демсил Михайло Кобцев, член партії "Солідарність БПП" презентував свою програму, в якій висловив, що саме завдяки відродженню промисловості та  використанню її кластерів Харків можна вивести з бідності. І це завдання, на думку Кобцева, лежить на плечах майбутнього мера.

Під час другого етапу заходу громадський діяч Ігор Рассоха також презентував свою програму. Його формула влади полягає в трьох складових: волонтерах, експертах та консалтингу.

comments powered by HyperComments