Чи насправді потрібні Харкову комунальні ЗМІ? (фото)

Юлія Гуш  |  Четвер, 17 вересня 2015, 15:59
Про це говорили учасники відкритої дискусії, яка відбулася в парку Шевченка в межах проекту Демальянсу «Діалоги про місто».
Чи насправді потрібні Харкову комунальні ЗМІ? (фото)

Цього разу об’єктом обговорення стала газета «Харьковские известия» та комунальні ЗМІ зокрема. «Дискусія приурочена до проблематики комунальних ЗМІ міста Харкова і не тільки, ефективності виділення на них бюджетних грошей, подачі в них новинарного матеріалу і тому, як вони повідомляють важливі для мешканців Харкова новини, – розповів Євген Лисичкін, голова харківської організації «Демальянс»,–  наприклад, екземпляр «Харьковских известий» виходять раз на два тижні. При тому, що на цю газету витрачається 8,5 мільйонів гривень з бюджету міста».

Під час відкритої дискусії її учасники говорили про таке видання, як «Харьковские известия», висували власні ідеї щодо того, якими мають бути комунальні ЗМІ та які функції виконувати, та взагалі, чи вони потрібні в сучасних реаліях.

«Я вважаю, що про це важливо говорити, адже всі учасники політичного процесу, громадські активісти повинні отримувати рівний доступ на публікації в цих газетах, – продовжив Лисичкін, – тому що ця газета випускається завдяки нашим грошам з міського бюджету. Зараз починається перевиборчий процес. І цю газету використовуватимуть люди близькі до харківської мерії».

comments powered by HyperComments