В Харкові відбудеться музичний фестиваль «Україна: разом на зліт!»

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 18 вересня 2015, 16:06
26 та 27 вересня в Харкові проходитиме дводенний музичний фестиваль «Україна: разом на зліт!», який об’єднає музикантів з різних міст України.
В Харкові відбудеться музичний фестиваль «Україна: разом на зліт!»

Про це розповіли організатори фестивалю під час своєї прес-конференції, яка пройшла в Харківському кризовому інфоцентрі 18 вересня. За їх словами, головна мета фестивалю «Україна: разом на зліт!» полягає в культурній інтеграції всередині країни та формуванні міжрегіонального культурного обміну. Участь в ньому візьмуть музиканти, які представляють різні регіони, стилі та напрямки. Варто також заначити, що фестиваль не буде політичною трибуною, а отже, будь-яка агітація та реклама на ньому є недопустимою.

Фестиваль триватиме два дні. Розпочнеться він з концерту під назвою «Повернення ZAJAZZ», який пройде у Великій залі Харківської опери о 18.00. В ньому візьмуть участь такі виконавці, як Сергій Давидов, Ігор Закус Квінтет, Аня Чайковська, Marinita, Acoustic Quartet, Фіма Чупахін та Піккардійська Терція. Отримати безкоштовне запрошення можна буде по телефону (067) 975 39 05. А 27 вересня на площі Свободи о 17.00 відбудеться вже інший концерт, на якому виступлять Жадан і Собаки в космосі, Кайя Чушь, Мертві душі, Шаnа, Kozak System та Різні люди. Вхід вільний. 

comments powered by HyperComments