ФРІ ознайомила харків’ян зі своїми найкращими проектами (фото)

Юлія Гуш  |  Неділя, 20 вересня 2015, 16:07
19 вересня Фундація Регіональних Ініціатив провела в парку Шевченка Фестиваль ФРІ, де ознайомила мешканців міста з найбільш успішними проектами харківського осередку організації.
ФРІ ознайомила харків’ян зі своїми найкращими проектами (фото)

Валерія Головачьова: «Ми тут презентуємо проекти, які вже зробили. Це «Ігротека», Мовна школа, ФРІ табори, Клуб української книги, Міжнародна станція, Українська станція та інші. Ми вирішили провести цей захід для того, щоб показати свою діяльність, щоб привернути увагу до нашої організації, показати чим ми займаємося».

До уваги відвідувачів – різноманітні ігри, майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, фенєчок чи виживання в лісі, буккросинг, вікторини, розіграші, а також пізнавальні тренінги на такі теми, як «проектний менеджмент», «робота з медіа», «ораторське мистецтво», «автостоп», «мотиваційні листи» та інші.

Діана Руда: «Якщо ти стаєш ФРІшником, то поринаєш в зовсім інший світ. Фундація Регіональних Ініціатив – це всеукраїнська громадська організація. Ти можеш сказати «Я ФРІшник» і тебе запросять в будь-якому місті України. Це дуже багато друзів, це мандри Україною, це неймовірні освітні програми. У нас, наприклад, тут на станції майже щогодини відбувається купа тренінгів. ФРІ – це можливості. Ти можеш поїхати за кордон, бо це організація, якій там допомагають. Ти знаходиш нові захоплення та допомагаєш людям. І нас, взагалі, ФРІ поділена на різні служби. Є соціальна, правова, освітня служби. І кожна займається своєю справо. Коли ти робиш те, що тобі подобається, це надихає».

Фоторепортаж 

comments powered by HyperComments