У Вашингтоні відбулися входини в офіс Харківщини

Вівторок, 22 вересня 2015, 17:58
Основним завданням офісу є лобіювання соціально-гуманітарних і комерційних інтересів Харківської області на усіх рівнях - від федерального до місцевого.
У Вашингтоні відбулися входини в офіс Харківщини

За словами губернатора Харківської області Ігоря Райніна, робота офісу буде сконцентрована на 3-х напрямах.

«Ми розділяємо на 3 напрями діяльність офісу: лобіювання інтересів промислових підприємств, культурний лобізм і розвиток стосунків в гуманітарній сфері. Ми обіцяємо, що з нашого боку, цей проект буде таким, що по-справжньому діє», - сказав він.

У свою чергу, присутній на відкритті міністр МВС Арсен Аваков заявив, що особливу цінність має середовище, в якому працюватиме бізнес.

«Харківська область все більше відкривається світу після бойових дій, ситуації неспокою. Місто, де живе чверть мільйона студентів, не може не орієнтуватися на майбутнє. Наука, машинобудування, ІТ технології – це наше майбутнє. Потенціал міста величезний: студенти, наукові співробітники, традиції промислового виробництва», - сказав він.

Нагадаємо, офіс Харківської області у Вашингтоні створений за ініціативою Харківської обласної державної адміністрації і за підтримки США Посольства в Україні, фонду «Україна – США», а також громадській організації «Міжнародне агентство регіонального розвитку «GloBee». Про те, що офіс Харківського регіону планують відкрити в Америці, стало відомо під час форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи».

comments powered by HyperComments