Капітан «волонтерів» обговорив з Ярославським майбутнє ФКА «Металіст» (фото)

Четвер, 15 жовтня 2015, 17:21
Відомий волонтер і колишній капітан ФКА «Металіст» Олександр Горяїнов обговорив з екс-президентом футбольного клубу Олександром Ярославським перспективи його участі в майбутньому команди.
Капітан «волонтерів» обговорив з Ярославським майбутнє ФКА «Металіст» (фото)

Зустріч, в якій також взяв участь генеральний директор (2008-2013) ФК «Металіст» Сергій Волик, відбулася 15 жовтня на відкритті Міжнародного форуму «Агропорт» у Харкові.

За словами Горяїнова усі пам'ятають часи, коли завдання клубу ставив президент DCН. «Сподіваюся, вони не зовсім канули в Лету, бо, в порівнянні з тим періодом, для клубу сьогодні, м'яко кажучи, не найблагополучніший час», - заявив голкіпер.

Обговорюючи можливість повернення в український футбол, Ярославський заявив, що обов'язковою умовою є припинення військових дій на сході країни.

"У першу чергу, в Україні повинен настати мир. Ми ж знаємо, що гроші люблять тишу. Те, що ми цікаві для всього світу, я маю на увазі Україну з її чорноземами, зручним розташуванням в центрі Європи і потенційно дуже зручною інфраструктурою - аксіома. У нас є, куди прикласти не один мільйон доларів, необхідно просто створити умови для інвесторів і тоді, повірте мені, від них відбою не буде", - упевнений Ярославський. За його словами, це стосується і тієї «трагічної ситуації, в яку потрапив «Металіст».

У свою чергу, Олександр Горяїнов зв'язує майбутнє Харкова і України в здоровому підростаючому поколінні. «Давні говорили: «В здоровому тілі - здоровий дух». Чим більше держави вкладатиме в здоров'я нації, тим оптимістично виглядатиме майбутнє наших дітей» - упевнений спортсмен.

Нагадаємо, Олександр Горяїнов очолює список кандидатів в депутати міської Ради від Волонтерської партії України - нової політичної сили, основу якої складають волонтери, цивільні активісти і громадські діячі. Лідером обласного списку волонтерів є екс-губернатор Ігор Балута, який також балотується на пост мера від Волонтерської партії України.

comments powered by HyperComments