Харків'яни заблокували Павлівську площу перед патрульною машиною з п'яним водієм (фото)

Неділя, 18 жовтня 2015, 20:49
У центрі Харкова 16 жовтня харків'яни перегородили шлях автомобілю нової патрульної поліції, за кермом якої знаходилася людина в стані алкогольного сп'яніння.
Харків'яни заблокували Павлівську площу перед патрульною машиною з п'яним водієм (фото)

Така інформація з'явилася ранком 17 жовтня на одному з харківських сайтів.

Посилаючись на власне джерело в міліції, СТО Харків повідомило, що за кермом авто був керівник патрульної служби Євген Мельник, який відпочивав у ресторані "ШАРИКОff". Як пише видання, на місце конфлікту прибули високі чини МВС і УВБ. Активісти бояться, що справу "замнуть по-тихому".

 

Жодної інформації на сайті МВС поки нема.

Як повідомляє в пабліку Харків LIVE на умовах анонімності очевидець, автомобіль патрульної поліції Toyota Prius їхав із швидкістю 60 км\ч.

«Я знаходячись на розі вул Квітки-Основ’яненка і Університетського провулку бачила, як службовий автомобіль Тойота пріус на швидкості приблизно 60 км/год здійснював маневр з Радянського провулка на вул Квітки –Основ’яненка, за ним на не меншій швидкості, з інтервалом біля 50м слідував автомобіль марки Ауді, колір сірий, з підведеним люком на даху, держ номер не помітила».

Надалі з Ауді вийшли люди одягнені за формою (бачила темно-сірий броник). Ауді зупинилася відразу за патрульною машиною, тим самим заблокувавши виїзд "пріусу". Через хл 7-10 під'їхала чорна Тойота камрі (50 моделі), проїхавши по Квітки-Основ’яненка вниз до Павлівської площі, чи виїжджала вона назад, або залишилася стояти за Ауді, не звернула уваги.

Пройшовшись вниз по вул Квітки-Основ’яненка, побачила, що в арці Палацу праці, біля Кофілайфа стояла компанія чоловіків і бурхливо щось з'ясовувала. Також, біля закладу "Фарш" стояла компанія підхмелених молодих людей», -сказано в повідомленні.

comments powered by HyperComments