Люди у військовій формі хотіли захопити ТЦ «Барабашово»? Що це, передвиборчі погрози? (фото)

Вівторок, 20 жовтня 2015, 15:18
Сьогодні, 20 жовтня, вдень понад сотня невідомих людей у військовому вбранні тривалий час перебували на території базару «Барабашово» у Харкові.
Люди у військовій формі хотіли захопити ТЦ «Барабашово»? Що це, передвиборчі погрози? (фото)

За однією з версій, активісти з «Сотні лева», «ДУК», «Східного корпусу» і ультрас прийшли на ринок через численні прохання торговців, які скаржаться на побори.

За словами одного з активістів групи NR Андрія Шмитька, до них постійно надходить величезна кількість скарг, торговців лякають, нелегально підіймають плату за оренду, електрику. Більшість питань на цьому ринку вирішується крізь чорний нал, профспілки взагалі не працюють, працівникам нікому поскаржитися. За твердженням активіста, люди поділилися на групи по 5 людей, пройшлися базаром та зібрали скарги співробітників.

Фото ХХ

У той же час гендиректор компанії «АВЕК» Андрій Колос повідомив, що невідомі у військовому одязі без розпізнавальних знаків хотіли захопити ТЦ «Барабашово». Він твердить, що після виклику правоохоронців вони начебто пішли з ринку, залишивши погрози, щоб ми далі думали, скільки кандидатів у депутати зняти з виборів.

 

comments powered by HyperComments