Лідерові волонтерів вдалося знайти кошти на підтримку «Металіста» (відео)

Четвер, 22 жовтня 2015, 16:10
Лідер «Волонтерської партії України», легендарний голкіпер команди «Металіст» Олександр Горяїнов знайшов кошти на підтримку харківського ФКА «Металіст».
горяїнов допоможе металісту

Після того, як стало відомо, що, незважаючи на галас, що періодично піднімається із цього приводу в пресі, колишній президент клубу не вкладатиме в команду «Доки в Україні не настане мир», футболісти звернулися по допомогу до меценатів.

Як вже повідомляла «Справжня Варта», на прохання про допомогу відгукнувся відомий в місті підприємець і меценат Юрій Сапронов, який закликав допомогти клубу лідерів інших бізнесменів і політиків.

Учора до ініціативи приєднався екс-губернатор Ігор Балута.

«Я вирішив усю суму, що залишилася, на моєму передвиборному розрахунковому рахунку перерахувати футбольному клубу «Металіст», я думаю, так вчинить багато хто», - заявив він.

За словами Горяїнова, така підтримка дуже важлива для футболістів.

«У ці скрутні часи, ну не зовсім нелегкі, коли знаходяться люди, які підставляють плече допомоги, які небайдужі до харківського «Металіста», я це тільки вітаю», - прокоментував Олександр Горяїнов.

За його словами, найближчими днями відбудеться зустріч фан-клуба "Металіста" з гравцями команди, в процесі якої сторони обговорять варіанти розвитку ситуації з футбольним клубом.

comments powered by HyperComments