За фальсифікаціями з вкладишами у паспорти "стирчать вуха" депутата Андрія Лесика з "Українського вибору" (відео)

Субота, 24 жовтня 2015, 18:00
Співробітники харківського управління СБУ накрили друкарню, що виготовляла передвиборчу агітацію, яка порушує українське законодавство.
За фальсифікаціями з вкладишами у паспорти "стирчать вуха" депутата Андрія Лесика з "Українського вибору" (відео)

Як стало відомо «Варті» з власних джерел, друкарня «Єшко» виробляла листівки, де виборців навчали «правильно» заповнювати бюлетені.

За оперативною інформацією, заступником директора друкарні «Єшко» є мати депутата міськради VI скликання Андрія Лесика, кандидата в депутати міськради від партії "Відродження" Андрія Лесика, який також є членом громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука, відомого своєю антиукраїнською позицією.

Під час обшуку в друкарні «Єшко», проведеного правоохоронцями Червонозаводського райвідділу міліції, було вилучено 700 віддрукованих листівок, а також копії договору і накладних.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 157 КК України (Перешкода здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму або діяльності офіційного спостерігача).

 

 

Нагадаємо, «Зразок правильного заповнення бюлетенів» є копією бюлетеня, де на блакитному фоні вказаний порядковий номер «правильного» кандидата в депутати облради, на жовтому – «правильного» кандидата міськради, на рожевому – «правильного» мера.

 

comments powered by HyperComments