Рятувальники не пояснюють причину пожежі на ТЦ «Барабашово» (фото)

Субота, 14 листопада 2015, 13:27
На ТЦ «Барабашово» майже догорів перший поверх магазину «Новый век». Полум'я перекинулося вже на другий. У вогні увесь другий поверх. Чутні вибухи. Тріскаються стекла.
Рятувальники не пояснюють причину пожежі на ТЦ «Барабашово» (фото)

Будівлю оточили співробітники МНС, поліції і місцевої охорони.

Незважаючи на небезпеку, в'єтнамці в істериці намагаються прорватися у будівлю, що горить.

«З криками і бійками прориваються у свої магазини. Хочуть врятувати хоч би частину товару. Плачуть. Кричать на охорону, що вони їх вічні боржники.
Продавці викидають свій товар з других поверхів на вулицю. Його відразу ж розбирають невідомі люди», - повідомляє кореспондент новинного агенції 057.

Рятувальники просять закрити усі торговельні точки, що поруч стоять, щоб не було повітряної тяги. Продавці прохання виконують, але повільно, оскільки спочатку намагаються витягнути з магазинів увесь товар. На випадок якщо вогонь перекинеться далі.

Все в диму

 

Причину пожежі рятувальники доки не говорять: буде проводиться слідство.

«Зараз прийнята заява про пожежу, проте до ЄРДР не занесено. Горить приблизно 50-60 павільйонів торгового центру "Барабашово". Загальна площа пожежі близько 2, 5 тис. квадратних метрів. Присвоєна третій ступінь складності пожежі – найвища», - повідомили в прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, що до цього ринок Барабашово горів  16 квітня 2008 року (120 магазинів дитячих товарів, 1500 кв. м., повністю згоріло 57 магазинів), в 2010 році (300 кв.м.), 1 липня 2011 (10 магазинів з павільйону "Новый век") і 19 квітня 2012 року.

comments powered by HyperComments