Київстар запустив послугу цифрового телебачення «Домашнє ТБ» (фото)

Вівторок, 24 листопада 2015, 16:28
У «Київстарі» з’явився новий вид бізнесу. Тепер національний телеком- оператор надаватиме абонентам «Домашнього Інтернету» цифрове телебачення «Домашнє ТБ». Йдеться про перегляд ТБ та відео за запитом на чотирьох різних приладах водночас. До сервісу вже мають доступ мешканці більше сотні населених пунктів країни, де розташована FTTB-мережа Київстар.
Київстар запустив послугу цифрового телебачення «Домашнє ТБ» (фото)

За допомогою «Домашнього ТБ», тобто дротового FTTB-інтернету, можна  здійснювати перегляд ефірних програм та бібліотечний відеоконтент водночас і по телевізору, і на трьох інших пристроях (на зразок планшета, смартфона, комп’ютера). До того, як запустити сервіс по всій країні, Київстар зробив тестування його у Житомирі та Кривому Розі – де вже не один десяток абонентів підключилися до «Домашнього ТБ» та зробили оцінку зручності та економії застосування всіма телекомпослугами «з єдиного вікна».

За словами директора з маркетингу Київстар Святослава Горбаня, був проаналізований портрет домогосподарств, в яких є «Домашній Інтернет» від Київстар – у середньому – це сім’я, в якій є три – чотири особи. Між цими членами родини зачасту буває «змагання за телевізор». Тому і було запропоноване ввести чотири екрани – це дає можливість кожного представника сім’ї  забезпечити цікавим для нього контентом. Київстар, запустивши «Домашнє ТБ», перетворюється на ще більш мультисервісний оператор, розповідає директор з маркетингу Київстар Святослав Горбань. Тобто в одному портфелі містяться усі можливі послуги: від мобільної телефонії та інтернету до дротового інтернету, телефонії та цифрового телебачення. В такому арсеналі сервісів вбачається перш за все зручність для користувачів, які одержують все послуги з одних рук.

Клієнти «Домашнього ТБ» мають доступ до чотирьох тарифних ТБ-пакетів. Вартість їх від 29 до 169 грн на місяць за різну кількість телеканалів, які надає провайдер Viasat. Це від 70 до 130 каналів, враховуючи  рейтингові українські і міжнародні телеканали у HD-якості. Також користувачі одержать можливість користуватися бібліотекою із різноманітним контентом з художнім та документальним кіно. Детальніше про «Домашнє ТБ» – на сайті Київстар http://www.kyivstar.ua/kyiv/home-kyivstar/  та http://tv.kyivstar.ua/ .

Послуга «Домашній Інтернет» надається за технологією FTTB. Вона передбачає синхронний канал передачі даних, високу швидкість та надійність зв’язку. На даний момент Київстар охопив послугою понад 100 міст України, у яких нею користуються більше 800 тисяч абонентів. До волоконно-оптичних ліній зв’язку підключені понад 40 тисяч багатоквартирних будинків, де проживають майже 4,5 млн українських родин.

 

comments powered by HyperComments